Wednesday, 1 February 2012

**Pizza,Burger And Coconut Shake**


Hehe.. nmpak x mkanan yang kat atas ni?? Org sangat alah sangat ngan bnde ni.. Pantang nmpak n ade dpan mate klau blh org nak ari2 dapat mkan bnd ni.. Sdap?? Yaa.. Mmg sdap.. X dpat dinafikan mmg terlalu menarik mkanan itu tapi an x blh mkn byak tau.. Know why?? Sbbnya an mkanan tu boleh bagi kite Gemok!! Ritu an org teringin bebenor nak mkan PIZZA tau.. Tut tut Si Buah Hati org bwak org gi beli.. Wuarghh!! Terharu beb.. (Thanks nahh syg!! Syg da byak wat mcm2 demi org an?? Sedih...)  Dah tu an org pon mkn la PIZZA tu smpai la puas.. Ntkita mkn lagi nahh.. X puas tu.. Dah dia bawak lak smlam pi mkan PROSPERITY BURGER!! Meleleh kepedasan gua beb!! Haha.. Dy smpai tertawakan org tau (Smpi hati syg an?? Nk mrajuk la cmni...) Hehe... Mau x nye.. Org order yang Ala Carte jerr sbb org da blik Sundae Cup.. Mlas la nk beli air lagi kan.. Tapi nyesal kot sbb minom air x ase ape pon .. Ade la air Bergas Si Buah Hati punyer an tapi minom skit je,x smpai seteguk pon sbb org mmg x minom air bergas!! Huhu.. Taun ni je kan org mkan mcm2 tol tau.. Tapi org paling x dapat lepaskan Fevret org iaitu PIZZA lerr.. Sdap.. Mg sedap dan menambahkan lemak di badan tanpa sedar.. Haha... What ever!! =)


Dan yang ini!! COCONUT SHAKE?? lg la buat org gila tau dak!! Mne la x nya.. Air ni mmg ade URMMPPHH laahh!! Haha.. Air ni pon ade gak knangan org ngan Si Buah Hati.. Dy blikan satu untuk org kat Pasar Malam and then da abis.. Dy beli lagi untuk kedua kalinye dalam mase yang serentak!! (Urmm.. Thank la syg ku..) Even org dahage dy x bising2 pon suh org gi beli air kat tmpat laen ke,balik minom kat umah ke or what ever.. Sbaliknye an dy belikan yang lain untuk org.. Smpi la org ase nak terkencing tau dakk!! Haha.. Im appreciate it.. Lov u sygss... Sdap sgt2 sume mknan yang syg belikan untuk org tau... Ya.. Mmg sedap!! Dan tidak dapat disangkalkan lagi.. Hehe.. Ape pon org suke... Duk ckap ase mcm nak lagi pulak!! (Hehe.. Lawak ja nahh..)  Dalam hati ni duk tau dahh npe lak My Sygss suke btol org mkan bnd yang menggemukkan kan?? Why?? Sbbnyer an dy nak bagi org gemuk lettew... Haha... kan kan kan?? Ngee.. =)
Tapi ape pon berat badan org da turun gak tau.. Dari 52 dah jadi 49KG skrg ni... Hehe.. Suke!! Suke!! Turun 3KG tu.. Bkn snang tau.. Da cube sdaye upaya then dapat gak hasilnyer!! Hehe.. Ape pon ni je la kot yang org nak kongsi.. Blum dapai idea yang bernas lagi laa.. Hehe... Bye Olz... Salam... muahh!!! =)








5 ulasan:

BINI POJIE said...

sweets blog atyyn...

Gary Asip said...

laparnyer la baca entri ni... huhu~..

Zamani said...

Best! coconut shake! ;9

btw bw kt sini ~ jemput singgah ke blog ;)

Al-Aimy Ibnu Daud said...

nampak sedap lak coconut shake 2..hehehehe

Cik Farz said...

dap nya...... ! :)