Friday, 3 February 2012

Allah Lebih Sayangkan Diaa....


Assalammualaikum. Pape pon ari ni org badmud sgt2 nak update blog tapi org tetap berusaha gak ringankan tangan ni.. Org cuba sedaya yang mampu.. Maaf yer klau Post arini x seberapa menghappykan mcm sblm2 ni.. =(

Semalam ja 2 Perkara serentak jadi kat org ngan Bestie org.. Why?? Sbb dalam mase yang sme mmbe baek org hadapi masalah,Org pon sme gak tapi tentang org tu biar la org rahsiakan yerr.. X blh nak citer mmg sebak sangat ase dalm dada ni.. Kami due ni mmg byak je persamaan kan.. Nme pon kwn baek kan.. Tapi x pe la kot.. Nak buat mcm mne,Dugaan Tuhan kite x duge.. Kita sme2 sakit n sengsara kan.. Tapi kite sabar je tau.. Allah ade kan... Org ingat lagi mase blaja dulu org ade tulis sesuatu kat Aini ni tantang bayangkan kite kehilangan org yang tersayang kat diari org then gi dy bace.. Tapi mase tu kami x fikir pape pon..  Lupakn laa.. Xmau ingat.. Sedih.. Sedih.. =( Sekarang ni 2 org kawan org yang sme gak ase Kehilangan Insan Tersayang.. Ida.. Lagi la perit kan smpai dy x leh nak lupe.. Dan aini mesti tersiksa sangat2 sbb baru jer berlaku..

Org nak ucapkan Takziah Buat Noraini Ahmad dan keluarga Arwah diatas pemergian Insan Tersayang.. Mohd Shahron Nizam..... Sape sangke Allah lebih sayangkan Arwah Nizam tu... Dia pon terlalu baik bagi org.. Semalam org dapat tau Arwah Nizam ni Xcddent berlanggar dengan keta sbb Jln yang agak gelap.. Mybe keta tu x nmpak or Arwah Nizam x nmpak keta tu.. Ainey ckap sebelum pemergian Arwah... Arwah ade cakap dy nak balik n Rindu..... Then arwah ade mrajuk ngan Ainey ni sbb Ainey dah keje n ssh nak jmpe,ntah smpat ke x diorg jumpe.. Org ase x smpat. Sbb ainey baru je citer kat org.. Then Bulan lpas Arwah ade col Aini dy cakap dy nak Beli Tanah atau Rumah kat mak dy..
Arwah keje sbgai TUDM n mgkn akan naek Pegawai x lame lagi tapi hajat x kesampaian.. Sape nak duga akan jadi camni... Dah la x mau cerita bnyak2.. X elok la citer psal org yang dah xde.. Juz kite sedekahkan Al-Fatihah kat dia je,yang x kenal pon xpe la.. Blh tolong sedekahkan yerr.. X dose pon an dapat pahala lagi ade laa..

Mari kita sedekahkan Al-Fatihah rmai2 kat Arwah Mohd Shahron Nizam.. Moga Rohnya dicucuri Rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...

AL-FATIHAH

Dalam Kenangan................................


                      








4 ulasan:

wawa zara said...

Al-fatihah semoga rohnya ditempatkn dikalangan orang yang beriman .

nur farahiya said...

Al-fatihah...
sebak membaca kisah nie..
moga rohnya dicucuri rahmat..

saharinasaharudin said...

Al fatihah.

NaDia said...

al-Fatihah . :'(