Monday, 16 January 2012

Tentang Dhia ^^ Ombak Rindu


Huk Huk!! Ari ni kan duk pi tringat lak kat Drama Slot Akasia "TENTANG DHIA".. best bangat sihh.. Tu x pa lagi.. Ni yang org ni tgk smapi berlinang2 ayaq mata.. Sedih an.. Bkn sbb ape,tapi dugaan yang Dhia hadapi mmg penuh ngan cabaran.. Pas satu dugaan,dtg lak dugaan yang laen.. Dhia byak sangat kehilangan org yang dia syg kan tapi dy tetap tabah n kuat gak hadapi semua tu.. Even dalam drama je tapi kite leh wat sbgai contoh n pengajaran dlam hidop kite.. Tapi yang buruk tu jangan duk pi ikot lak nah mcm sikap Mak Mertua Dhia si Ku Salmi tu.. Geram an.. Sikpa dy teruk sangat2.. Dy snggop musnahkan org laen demi kepentingan diri dy sendiri.. Abaikan je la psal dy tu...

video

Huhu.. Dh ka?? Dh ka?? K.. psai Ombak Rindu lak.. Sumpah!! Mmg duk layan jiwang lak an.. X pa la kot nahh.. Haaa.. Kisah ni an Sumpah!!! Memang atyn x tgk lagi laa.. Huhu.. Ngee.. Atyn cume tgk Trailer je.. Mmg nak pi tgk tp Si Gemok kesayangan org tu x bgi lorr.. Aduii.. X pe la kan gpon CD kan ada ann.. Tapi bila tgk Trailer Ombak Rindu tu mmg duk tau dah macam best ja an.. Tmbh lak gandingan Maya Karin,Aaron Aziz,Lisa Surihani n Bront Palarae.. Perghh!! Pelakon yang mantap2 gitu.. Pakai nampak mmg leh bawak Feel ni kalau tgk.. Dh tgk story mory la ckit kat atyn nahh.. Atyn nak tau gak.. Yg org Confius nya sekarang an.. Aaron aziz tu baek ke jahat dalam Filem tu?? Nak tau.. Nak tau. Sbaq sat Fatin oii.. Nt Si Gemok bawak mai la kot kat org.. Dia cakap nt dia nak bawak mai.. Tapi nak layan Gile mia cite tu sbb duk tau dah mmg best.. Bila tgk muka mmbe duk cite kat kelas ritu.. Ngan penuh Feel dia (Thank nahh Suria..) Ase mcm pakai nmpak duk best jaa.. Tapa.. Nanti tgk nh.. K la.. Nt kita bukak lak Topik laen ye.. Daa.. Tke cre Olz.. Smekom!!!

                                   

0 ulasan: